Primarul Constanței, Decebal Făgădău, spune că incidentul în care a fost implicată mama lui, surprinsă în timp ce intenționa să introducă mai multe buletine de vot în urma pentru alegerile europarlamentare, a fost o înscenare care l-a vizat.

Decebal Făgădău a declarat, duminică seară, după ce a ieșit de la vot, că părinții lui au fost victime colaterale în incidentul de la secția de votare, când mama lui a fost surprinsă în timp ce încerca să introducă cinci buletine de vot în urma pentru alegerile europarlamentare. „Un incident care cred ca este evident pentru toată lumea: este o înscenare ce m-a avut pe mine ca țintă și partidul pe care îl reprezint. Mama a fost doar victimă colaterală. (…) Mă bucur că la secția de votare există cameră de supraveghere video, sunt convins că polițiștii își vor face datoria și am încredere în justiția din România”, a declarat primarul Constanței.

Întrebat din partea cui crede că a fost o înscenare, el a spus că nu știe. „Nu știu, nu am fost la fața locului. Aceasta este treaba organelor de cercetare, nicidecum treaba mamei mele sau treaba mea. (…) Mama mea nu a furat nimic, niciodată. Mai mult, așa m-a crescut și pe mine și pe sora mea”, a mai declarat Decebal Făgădău.

Mama primarului Constanței, Decebal Făgădău, în vârstă de 70 de ani, ar fi fost surprinsă în timp ce avea cinci buletine de vot pe care ar fi încercat să le introducă în urna pentru alegerile europarlamentare. În cauză a fost alertată Poliţia şi s-a deschis un dosar de cercetare penală.

Articolul precedentPeste 230.000 de constănțeni votaseră până la ora 18.00
Articolul următorPNL și Alianța 2020, câștigă alegerile la Constanța (rezultate parțiale)