Regia Autonomă Transport în Comun vine cu o veste bună pentru constănțenii care muncesc în Portul Constanța, prelungind traseul autobuzelor 42 până la Dana Militară.

Măsura a intrat în vigoare de luni, 1 aprilie, și face parte dintr-o campanie menită să încurajeze folosirea mijloacelor de transport în comun în locul autoturismelor care aglomerează din ce în ce mai mult orașul.

Astfel, de luni până vineri, în intervalul orar 06.30 – 08.30 și 14.30 – 17.30, autobuzele 42 vor pleca din Tomis Nord și vor circula pe ruta: Centru – Poarta 2 – Poarta 1 – Incinta Port, până la Cuibul Reginei – Dana Militară, și retur pe același traseu, acoperind astfel orele de vârf din perioada începerii și încheierii activității instituțiilor și operatorilor portuari. Drept urmare, cei care muncesc în port sunt invitați să meargă cu autobuzul până la serviciu, în loc să își folosească mașina personală.

O călătorie costă 1,5 lei, iar un abonament pe o linie, 55 de lei. Bilete și abonamente nominale pot fi achiziționate și prin aplicația mobilPay Wallet, disponibilă pe telefoanele mobile cu sistem de operare Android sau IOS.

Articolul precedentBiciclist spulberat de o mașină
Articolul următorAgenția Fiscală Nr. 1 și-a mutat activitatea în Centrul Comercial TOM