Au mai rămas trei săptamâni până ce plaja de la Tuzla va vibra sub dansul a zeci de mii de oameni, veniţi din întreaga lume să trăiască o experienţă de neuitat la “Dakini Festival 2018”.

Dakini este primul festival care va deschide poarta, în această vara, pentru marile evenimente de la malul Marii Negre. În perioada 27 iunie – 1 iulie, aproximativ 120 de artişti internaționali si români vor urca pe scenele: Live – Chill Stage, Psytrance Stage si Techno Stage – Telekom Electronic Beats pentru a menține cinci zile și cinci nopți atmosfera de evadare din ritmul vieții cotidiene.

Noaptea, marea  va cânta și ea în pași de valuri pe muzica artiștilor invitați, iar ziua festivalierii veniți din toate zările să țină workshopuri, vor transmite o aură de spiritualitate pe care toti participanții la eveniment o vor lua cu ei la plecare și o vor menține până la ediția viitoare.

Organizatorii vor asigura participanților o experiență unică, locația în sine fiind una din puținele plaje “virgine” rămase neatinse. Dakini festival e un eveniment 100% eco iar valorile transmise prin acesta sunt în strânsă concordanță cu normele de mediu.

Zona de camping va beneficia de zone umbrite natural și o parte din zona mai “golasă” va fi umbrită artificial. În camping este permis accesul cu rulote și van-uri. Toți participanții care vor opta pentru odihna în sânul naturii vor beneficia pe intreaga durată a evenimentului de dușuri, grupuri sanitare și apă potabilă. Accesul este permis doar în baza brățării de acces eveniment.

Biletele la Dakini Festival costa 90 euro pentru toate cele 5 zile de festival și includ: acces enveniment și zonele conexe: parcare, camping și apa potabilă gratuită.

Articolul precedentO patiserie care livra către două grădinițe din Constanța, închisă de OPC
Articolul următorAtenție șoferi! Polițiștii de la rutieră dau amenzi usturătoare