Pacienții care vor să reducă excesul de greutate au acum parte de un curs gratuit dedicat lor. O echipă de specialiști în chirurgie bariatrică și recuperare explică, pe înțelesul tuturor, cum se poate trata obezitatea.

cursul gratuit are loc pe 11 august, începând cu ora 11:00, la sediul Ovidius Clinical Hospital situat pe DN2A la intrare în localitatea Ovidiu. Tot ce trebuie să facă cei care vor să urmeze cursul este să sune la numărul de telefon 0241 480 400 pentru a se programa. Participanții primesc un voucher-cadou pentru o consultație inițială gratuită și pot afla în acest fel informații despre tratamentul chirurgical al obezității și despre redobândirea greutății corporale optime.

„În prezent, chirurgia bariatrică și metabolică reprezintă cel mai rapid și eficient tratament împotriva obezității morbide și a afecțiunilor asociate”, a declarat Adrian Mociu, managerul Ovidius Clinical Hospital.

Cursul este ținut de medici cunoscuți pentru performanțele lor de top în acest domeniu: dr. Gabriel Serac, dr. Alina Vîncă și dr. Mihai Hrițcu. Invitatul special al acestei sesiuni este dr. Oana Apostoiu, medic specialist Recuperare și Reabilitare medicală, care va explica procesul de refacere după intervenția „Gastric Sleeve”.

Articolul precedentSăptămâna spiritualității marinărești, la Mangalia
Articolul următorAmenzi de peste 45.000 de lei, aplicate pe litoral de inspectorii sanitari veterinari