Au mai rămas câteva zile până la startul celei de-a noua ediții a campaniei „Curățăm Constanța Noastră”, cea mai amplă inițiativă de responsabilizare civică față de mediul înconjurător.

Astfel, în luna octombrie, vor fi efectuate acțiuni de ecologizare, igienizare și înfrumusețare a întregului municipiu. Campania urmărește și educarea cetățenilor cu privire la efectele negative pe care poluarea le are asupra mediului și asupra sănătății oamenilor. Simțul civic și protejarea mediului înconjurător ar trebui să devină dezideratele a cât mai multor constănțeni.
Sunt invitați să participe la curățenia de toamnă a orașului toți locuitorii. Până acum s-au înscris zeci de școli și asociații de proprietari, universități, agenți economici sau cluburi sportive din municipiu. Oricine dorește să se implice în acțiunile de igienizare este încurajat să se înscrie pe site-ul www.curatamconstantanoastra.ro și să aleagă una dintre zonele de acțiune din calendarul propus.

Primăria Municipiului Constanța mulțumește tuturor celor care s-au implicat în edițiile anterioare și îi invită să fie alături de noi și în luna octombrie.

Articolul precedentCampionatul Național Offshore Alpha Bank își va decide câștigătorii în acest week-end
Articolul următorUn bărbat a murit într-un accident rutier produs între Murfatlar și Ciocârlia