Adrenalina și distracția vor fi ingredientele principale ale activităților organizate cu ocazia celebrării Zilei Internaționale a Copilului.

Mâine, de la ora 16:00, în Sala Hidrotehnică se dă startul competiției de minihandbal la care vor evolua  elevii de la Clubul Sportiv Școlar Nr. 1 Constanța.

Pe 1 iunie, de la ora 10:00, cei mici sunt invitați să participe la crosul organizat pe stadionul din cadrul Complexului Sportiv „Gheorghe Hagi”.

De la ora 17:00, Piațeta Perla din Mamaia devine kilometrul zero al distracției. Atmosfera competițională va fi întreținută de jocuri pe plaja din fața Radio Constanța, concursuri și întreceri de baschet în familie. Elevii de la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” Constanța, împreună cu studenții din cadrul Facultății de Educație Fizică și Sport vor susține un program de zumba, aerobic și dans sportiv.

Activitatea cercurilor artistice din cadrul Palatului Copiilor Constanța va fi pusă în scenă printr-un spectacol.

De asemenea, organizatorii au pregătit cele mai distractive competiții pentru părinți și copii: curse de alergat cu cărucioare pentru copii și cărucioare de cumpărături.

Tot marți, de la ora 17:00, la Baza Nautică din Parcul Tăbăcărie, copiii de toate vârstele sunt invitați să participe la un curs de caiac susținut de elevii de performanță de la L.P.S „Nicolae Rotaru” Constanța.

Pentru fiecare activitate sportivă în parte vor fi oferite premii surpriză, anunța primaria Constanta.

Sursa: Realitatea de Constanta