afis

 

 Un schimb de idei inedit din care pot rezulta soluții la una dintre cele mai critice provocări din industria turismului, în prezent, criza forței de muncă, va avea loc la Constanța.

Joi, 21 martie 2019,  se va desfășura “business breakfast”-ul  cu tema “Criza forței de muncă. Politica puturoșilor vs. Soluții inovative”, organizat de  Asociația Inomar Cluster.

Până acum ceva vremea, toți cunoșteau Dobrogea cu plaja, delta, cluburi și cafenele. Inomar Cluster prin proiectele desfășurate a încercat să promoveze Dobrogea continentală, multietnică, multiculturală, cu istorie, tradiții, gastronomie și aventură. Pentru că ne dorim cu toții ca Dobrogea să intre în topul destinațiilor inteligente este cazul să facem mai mult decât”vorbe”. Această întâlnire are menirea de a fi mai mult decât o discuție și vine cu propunerea unui proiect, soluție la criza forței de muncă de pe litoral și din întreaga regiune.

La evenimentul  “Criza forței de muncă. Politica puturoșilor vs. Soluții inovative” vor fi prezenți reprezentanți ai managementului sectorului public și privat, interesati de acest aspect și care doresc să contribuie la efortul comunității de a adresa și rezolva în mod colaborativ această problemă.

Articolul precedentNoi locuri de parcare în locul garajelor, pe strada Tulcei
Articolul următorFOTO| Neatenția la volan. Trei mașini avariate și două persoane rănite