folk_costinesti

Folk Fest Remember Costinești aflat la a III-a ediție, se desfășoară în zilele de 17 și 18 august 2019, la Teatrul de Vară din Costinești.

Două zile în care vor urca pe scenă unii dintre cei mai frumoși oameni ai artei muzicale din România. Amfitrionul evenimentului este Andrei Partoș, personalitate reprezentativă a Costineștiului de altădată.

Vor urca pe scenă: Mircea Vintilă, Ducu Bertzi & Friends, Vasile Șeicaru, Adi Beznă, Alina Manole, Trupa Spam, After Party: Folk & Rock Company (17 august); Semnal M, Mircea Baniciu, Ada Milea, Ilie Stepan & Horea Crișovan, Țapinarii, After Party: Folk Frate! (18 august).

Folk Fest Remember Costinești reprezintă un proiect cultural ce are ca obiectiv principal aducerea în prezent a anilor de glorie ai Stațiunii Tineretului, locul de rezidență al celor mai îndrăgiți artiști din România. Anii ’70-’80 au construit în acest spațiu emblematic o istorie culturală pe care nu o putem uita și pe care, cu ajutorul publicului, dorim să o păstrăm vie pentru generațiile ce vor urma.

 

Articolul precedentBărbat înecat în lacul Techirghiol, la Băile Reci
Articolul următorComandantul IPJ Constanța implicat într-un accident rutier