Meciul AHC Dobrogea Sud Constanţa – CSM Focşani, care trebuia să aibă loc luni, de la 16:30, în etapa a patra a Ligii Naţionale de handbal masculin, la Sfântu Gheorghe, a fost amânat pentru data de 6 sau 9 octombrie.

”Consiliul de Administraţie aşteaptă o rezoluţie din partea DSP Covasna, precum şi rezultatul testării RT-PCR a sportivului Mocanu Marian Valentin şi recomandă CSM Focşani testarea în regim de urgenţă a întregii delegaţii care participă la Turneul 2 din cadrul Ligii Zimbrilor, organizat la Sfântu Gheorghe, în perioada 4-11 octombrie 2020”, a anunţat FRH, după un caz suspect de infectare cu coronavirus la echipa vrânceană.

“Meciul de azi cu CSM Focșani, programat pentru ora 16:30, a fost amânat. Unul dintre jucatorii echipei adverse este suspect de Covid si echipa trebuie sa se supuna protocolului. Federaţia a decis ca vrâncenii să se testeze, iar dacă rezultatele vor fi negative meciul va fi reprogramat. Daca echipa din Focsani nu va avea niciun caz confirmat, meciul se va juca marti. Daca exista vreun jucator pozitiv, este posibil ca meciul sa fie castigat de echipa noastră cu 10-0,” anunță HC Dobrogea Sud.

 

 

Sursa: Realitatea de Constanta