Lucrările de reabilitare a carosabilului pe strada I.L. Caragiale continuă pe tronsonul cuprins între strada Poporului și bulevardul Alexandru Lăpușneanu.

După ce noaptea trecută s-au asfaltat trei benzi de circulație între strada Poporului și strada Baba Novac, astăzi se trasează marcajele rutiere. În această noapte, se va acționa și pe cea de-a patra bandă, urmând ca lucrările să avanseze până pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu.
Concomitent, se va freza strada I.G. Duca, sensul de mers dinspre strada Țepeș Vodă până în bulevardul Lăpușneanu iar săptămâna viitoare se va decoperta stratul de asfalt în zona intersecției bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu strada I.L. Caragiale și în zonele de staționare la semafor.
Intervențiile se vor desfășura între orele 22.00 și 06.00, iar în tot acest interval orar traficul va fi restricționat, alternativ, pe câte un sens de mers.
Pe strada Baba Novac, între străzile I.L. Caragiale și Străjerului au fost finalizate lucrările de asfaltare a carosabilului și a trotuarelor iar pe strada Poporului, tronsonul cuprins între bulevardul Tomis și strada Ion Lahovari, lucrările sunt în derulare.

Articolul precedentEchipaje de scafandri continuă căutarea adolescentului care s-a înecat în Dunăre
Articolul următorRestricții de circulație în Portul Constanța