Lucrările de tăiere a cablurilor tv, telefonie și internet neetichetate continuă pe principalele bulevarde din municipiul Constanța.

După ce săptămâna trecută s-a lucrat intens la tăierea cablurilor de pe o parte a bulevardului Alexandru Lăpușneanu, pe sensul de mers spre stațiunea Mamaia, de luni a început tăierea cablurilor pe cealaltă parte a bulevardului.

taiere cabluri

Continuă lucrările de tăiere a cablurilor tv, telefonie și internet neetichetate de pe principalele bulevarde din municipiul Constanţa.După ce săptămâna trecută s-a lucrat intens la tăierea cablurilor de pe o parte a bulevardului Alexandru Lăpuşneanu (sensul de mers spre staţiunea Mamaia), de ieri a început tăierea cablurilor pe cealaltă parte a bulevardului. Lucrările au început după ce toţi operatorii de reţele de comunicaţii au avut la dispoziţie mai bine de două luni pentru a-şi eticheta cablurile. Cei care nu au făcut acest lucru rămân fără ele și, implicit, clienții lor fără servicii.#taierecabluri#Constantafrumoasa

Publicată de Primăria Constanța pe Marţi, 26 martie 2019

Lucrările au început după ce toți operatorii de rețele de comunicații au avut la dispoziție mai bine de două luni pentru a-și eticheta cablurile. Cei care nu au făcut acest lucru rămân fără ele și, implicit, clienții lor fără servicii.

Articolul precedentLicitația pentru reabilitarea Cazinoului din Constanţa ar putea fi lansată în luna mai
Articolul următorAu fost semnate contractele de finanțare pentru modernizarea drumurilor județene 226 și 226A