Primăria Municipiului Constanța continuă reabilitarea trotuarelor din oraș

Angajații SC Confort Urban au acționat pe strada București, tronsonul cuprins între strada Oborului și bulevardul 1 Decembrie 1918, unde a fost turnat covor asfaltic în zona rezervată circulației pietonilor.

Pentru ca lucrările să se desfășoare în condiții optime, locuitorii din zonele menționate sunt rugați să nu își parcheze autoturismele în locurile în care se asfaltează și să respecte semnificația indicatoarelor rutiere.

Continuă reabilitarea trotuarelor din oraș

Primăria Constanța continuă reabilitarea trotuarelor din oraș.Angajații S.C. Confort Urban au acționat ieri pe strada București, tronsonul cuprins între strada Oborului și bulevardul 1 Decembrie 1918, unde a fost turnat covor asfaltic în zona rezervată circulației pietonilor. Pentru ca lucrările să se desfășoare în condiții optime, locuitorii din zonele menționate sunt rugați să nu își parcheze autoturismele în locurile în care se asfaltează și să respecte semnificația indicatoarelor rutiere.#asfaltaretrotuare#Constantafrumoasa#PrimariaConstanta

Publicată de Primăria Constanța pe Marţi, 19 februarie 2019

De asemenea, în cursul ultimei săptămâni, s-a acționat și pe străzile Bărăganului, Unirii – porțiunea cuprinsă între strada Turda și strada Ion Rațiu, Libertății, Oleg Danovski, dar și la intersecția străzii Industrială cu bulevardul Aurel Vlaicu. S-a decopertat asfaltul deteriorat și au fost montate borduri, urmând ca atunci când vremea se va mai încălzi să se toarne covor asfaltic nou.

Articolul precedentFOTO VIDEO| Căruță spulberată de o mașină
Articolul următorPeste jumătate de tonă de pește fără documente legale, confiscată la Cernavodă