rrem

Primăria Constanța continu, în iunie, lucrările de asfaltare, amenajare a trotuarelor, a parcărilor și realizarea de marcaje rutiere.

Astfel, în luna iunie, conform graficului de lucru, vor continua lucrările de reabilitare a trotuarelor pe strada Baba Novac, tronsonul cuprins între strada Poporului și strada Soveja, pe strada Poporului, între bulevardul Tomis și strada Mihai Viteazu.

Totodată, lucrările de asfaltare a carosabilului vor continua cu strada Vintilă Brătianu, strada Aviator Mircea Zorileanu, strada Baba Novac între străzile I.L. Caragiale și Străjerului, strada Dragoslavelor între strada Unirii și bulevardul Mamaia, strada Grozești între strada Unirii și bulevardul Mamaia, 2 alei de acces din bulevardul Aurel Vlaicu, alte 2 din strada Semănătorului și cea spre Complexul Muzeal de Științe ale Naturii.

În ceea ce privește parcările, va continua amenajarea celei de la Serviciul de Ambulanță Județean Constanța, de pe strada Cerbului bl. 40A, strada Suceava în zona Brotăcei, strada Unirii – bl U6, strada Cașin – bl. G5C.

Marcaje se vor realiza în parcările din stațiunea Mamaia, în stațiile de autobuz și de taxi, pe bulevardul I.C. Brătianu, strada Bărăganului și bulevardul Aurel Vlaicu.

Articolul precedentRAJA a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență
Articolul următorFOTO VIDEO| Copil grav rănit transportat cu elicopterul la spital