Primăria Municipiului Constanța asigură permanent dezinfecția pe străzile, trotuarele, locurile de joacă și aleile din oraș.

Echipele municipalității acționează astăzi pe următoarele străzi și bulevarde: strada 1 Mai, strada Traian, bulevardul Regina Elisabeta, strada Termele Romane, strada Mihai Eminescu, strada Remus Opreanu, bulevardul 1 Decembrie 1918, strada Atelierelor, bulevardul Ferdinand, strada I.G. Duca, strada Mihai Viteazu, bulevardul Tomis, dar și aleile de acces și din parcurile din zona centrală și zona peninsulară. Totodată, aleile de acces către spitalele din municipiul Constanța sunt dezinfectate zi de zi.

Pentru dezinfecție se folosește un detergent profesional care are proprietăți de spălare și degresare puternică a străzilor fără a afecta mediul înconjurător. Produsul este ecologic, având o biodegradabilitate primară de peste 90% și fără a avea efecte nocive asupra omului și animalelor. Chiar și așa, rugăm posesorii animalelor de companie să evite ca acestea să ingereze detergentul proaspăt dispersat pe străzi, alei, trotuare.

Sursa: Realitatea de Constanta