Direcția Generală Poliția Locală din cadrul Primăriei Municipiului Constanța continuă acțiunea de ridicare a autovehiculelor abandonate sau fără stăpân de pe domeniul public sau privat al orașului.

Polițiștii locali cu atribuții în domeniul fluenței și siguranței rutiere pe drumurile publice au derulat activități specifice de eliberare a domeniului public ocupat în mod nelegal de către autovehicule care au fost declarate abandonate de către autorități după îndeplinirea procedurii legale și au fost ridicate din următoarele locații din municipiul Constanța:

1 vehicul pe Str. Theodor Speranția din cartierul KM5, 1 vehicul de pe Str. Alexandru Șerbănescu în zona Facultății de Educație Fizică și Sport a Universității Ovidius din cartierul Tomis Nord și 1 vehicul din cartierul Poarta 6, pe strada Arcașului.

De asemenea, oamenii legii au ridicat și un autovehicul care a fost declarat fără stăpân în zona Școlii Gimnaziale nr. 30 Gheorghe Țițeica, str. Flămânda din cartierul Tomis 2.

Autoturismele vor fi depozitate într-un loc special amenajat de către administratorul drumului.

Activități similare se vor derula și în perioada următoare, în conformitate cu prevederile Legii nr. 421/2002 privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparținând domeniului public sau privat al statului ori al unităților administrativ-teritoriale.

Articolul precedentMarș de instrucție pe Dunăre a marinarilor de la Flotila Fluvială
Articolul următorSancțiuni aplicate la Spitalul Județean după vizita Sorinei Pintea