Ilie Floroiu, Daniela Sofronie, Ionuț Gheorghe, Rudi Stănescu sau Elena Frâncu sunt doar câteva nume de campioni care vor face sport, alături de constănțeni, sâmbătă, pe stadionul „Gheorghe Hagi”.

La prima ediție a „Mișcării pentru toți”, eveniment inițiat și organizat de Primăria Municipiului Constanța, sunt așteptați iubitori ai sportului de toate vârstele pentru a participa la zeci de competiții din discipline diferite: scrimă, lupte, oină, volei, tenis de masa, atletism sau rugby. Așadar, au mai rămas doar câteva zile până când orașul nostru va fi gazda unui maraton sportiv. „Baseball, Cupa României”, „Mișcarea pentru toți” și „Trofeul Jackie Robinson” sunt evenimentele care marchează acest sfârșit de săptămână.

Manifestările vor debuta vineri, 10 mai, de la ora 09.00, cu meciurile de baseball din Cupa României.

Sâmbătă, 11 mai, la ora 11.00, va începe meciul-eveniment de baseball între echipa SUA, reprezentată de militarii americani din Baza Aeriană Mihail Kogălniceanu, și echipa națională de baseball a României. Trofeul Jackie Robinson a ajuns deja la cea de a treia ediție în Constanța. Meciul este organizat de Primăria Constanța, Ambasada SUA și Federația Română de Baseball și Softball.

Iar apoi, constănțenii sunt invitați să facă sport și să se distreze. La ora 13.00, va începe prima ediție a „Mișcării pentru toți”, eveniment la care participă sportivi și antrenori de la cluburile constănțene, dar și nume mari ale sportului constănțean, românesc și mondial. Lor li se poate alătura oricine dorește – copil, părinte sau bunic. Sunt bineveniți toți cei care iubesc mișcarea, vor să desfășoare activități fizice în aer liber, să învețe tainele sporturilor și să se relaxeze.

Ziua se va încheia cu alte două meciuri de baseball din cadrul Cupei României.

Toate manifestările sportive vor avea loc pe stadionul „Gheorghe Hagi”. Intrarea este liberă, iar spectacolul, garantat.

Articolul precedent„Inima Reginei Maria”, spectacol-eveniment realizat la Teatrul de Stat din Constanța
Articolul următorDonează sânge și mergi la UNTOLD sau NEVERSEA!