Constănțenii care locuiesc pe mai multe străzi din oraș au rămas fără apă caldă și căldură după ce, în urma unor avarii, două puncte termice nu sunt temporar alimentate cu energie termică primară.

Astfel, potrivit RADET, Electrocentrale Constanța SA (CET Palas) a comunicat, marți, că înregistrează o avarie pe rețeaua care alimentează punctul termic nr. 116. „În consecință, în lipsa agentului termic primar, nu se poate asigura distribuția încălzirii în perimetrul străzilor Partizanilor, Semănătorului, Răsăritului și Nicolae Grigorescu”, spun reprezentanții RADET.

Totodată, o situație similară se înregistrează și la punctul termic nr. 45, astfel că nu se poate asigura distribuția apei calde de consum în perimetrul format de bulevardul Tomis, strada Căpitan Dobrilă Eugeniu și bulevardul Aurel Vlaicu.

„Până la remedierea avariei de către CET Palas nu se pot asigura consumatorilor serviciile de termoficare”, au mai transmis reprezentanții RADET, care precizează că pentru relații suplimentare consumatorii afectați de aceste probleme pot apela numărul de telefon 0241.585.300 de la Dispeceratul Electrocentrale Constanța SA.

Articolul precedentFOTO| O femeie-militar a câștigat, în premieră, concursul “Cel mai bun dintre cei buni”
Articolul următorO autospecială a Poliției s-a înfipt într-un stâlp, în Eforie Nord