Polițiștii de combatere a criminalității organizate și procurorii DIICOT din Constanța au descins la locuințele a patru membri unui grup infracțional, de unde au ridicat droguri și bani. Cei patru au fost arestați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din Constanța.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, sub coordonarea DIICOT Constanța, au efectuat, miercuri, patru percheziții domiciliare, trei dintre ele în Techirghiol și una în Eforie. „A fost vizată o grupare infracțională cu preocupări pe linia combaterii infracțiunilor de trafic de minori, proxenetism, introducerea în țară de droguri de risc și mare risc și trafic de droguri”, au transmis polițiștii constănțeni.

În urma descinderilor au fost descoperite 276 de comprimate Ecstasy, 565 grame de canabis, 35 de plicuri conținând substanțe cu efect psihoactiv, 8 telefoane mobile și 7 cartele SIM, 2 grindere, 2 cântare electronice, 2.300 de lei, precum și documente cu valoare probatorie.

Ulterior, patru bărbați au fost reținuți, fiind prezentați, în cursul zilei de joi, instanței de judecată. Aceștia au primit mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile și au fost încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Constanța.

Articolul precedentServiciu de car sharing, 100 la sută electric, lansat la Constanța
Articolul următorCeremonia de certificare NATO în Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu