simona_halep

Simona Halep o învinge a doua oară în două săptămâni pe  Lesia Tsurenko  cu scorul de 6-3, 7-5 și se califică în sferturile turneului din Dubai.

În tribune la meciul Simonei Halep a fost prezent și Adrian Măcelaru, ambasadorul român în Emiratele Arabe Unite.

„Sunt foarte mulțumiță, mai ales că nu a fost ușor să joc azi.  Mă bucur să merg mai departe în turneu. Am fost supărată după pierderea finalei de la Doha. Oboseala se strânge, așa că mă bucur să văd ca pot să rămân concentrată. Sper să pot să joc și mâine la fel ca până acum. Vreau să-i mulțumesc domnului amabasador că a fost aici. Este o onoare pentru mine și mă bucur că am caștigat acest meci, la care a fost și el spectator”, a declarat Simona Halep la finalul partidei.

Simona Halep a postat pe un site de socializare mesajul „Constanța este un oraș deosebit, este orașul meu de suflet, orașul în care am crescut și care mi-a motivat performanța. Va astept pe toti la mare, sa ne bucuram de soare si, cine stie, poate schimbam si cateva mingi”.

Constanta este un oras deosebit, este orasul meu de suflet, orasul in care am crescut si care mi-a motivat performanta….

Publicată de Simona Halep pe Miercuri, 20 februarie 2019

 

 

 

 

Articolul precedentSe modernizează intrările în municipiul Mangalia
Articolul următorCumpăna. „Ești Român, ești European – Și tu decizi în Uniunea Europeană”