accident naval in Tulcea

O navă cargo, sub pavilion străin, a provocat un accident soldat numai cu pagube materiale după ce, scăpată de sub control, a intrat într-un ponton de acostare din portul Tulcea.

Polițiștii Biroului Județean Transporturi Tulcea au fost sesizați, miercuri dimineață, cu privire la un eveniment de navigație produs în apropierea hotelului Delta din municipiu. „Din primele verificări a rezultat că o navă tip cargo, sub pavilion străin, în timp ce naviga amonte pe fluviul Dunărea, pe brațul Tulcea, în dreptul milei marine 37,5 a rămas fără guvernare și a intrat în coliziune cu un ponton de acostare din portul Tulcea”, au precizat reprezentanții Poliției Județene Tulcea.

Vasul, Lady Siria, sub pavilion Belize, naviga în aval încărcat cu porumb, iar accidentul naval s-a soldat numai cu pagube materiale. „Ca urmare a acestui eveniment, nu s-a produs blocarea șenalului navigabil sau poluarea mediului”, au mai transmis sursele citate.

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul de navigație.

Articolul precedentO nouă avarie CET lasă constănțenii fără apă caldă
Articolul următorSe modernizează bulevardul Tomis! Șoferii, rugați să nu parcheze!