Traficul rutier a fost reluat pe Autostrada A2 București – Constanța după ce a fost întrerupt timp de câteva zeci de minute în urma unui accident rutier. Patru persoane, între care și o fetiță de 10 ani, au ajuns la spital, dar starea lor de sănătate nu este gravă.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul rutier a fost reluat pe ambele benzi la kilometrul 206 al Autostrăzii A2, pe sensul către litoral, în zona localității Valu lui Traian, județul Constanța, unde circulația a fost oprită anterior din cauza unui accident în care au fost implicate trei autovehicule.
Accidentul rutier s-a produs pe fondul nepăstrării distanței, în urma impactului patru persoane fiind rănite. Toate victimele, care se aflau în același autoturism, au fost transportate la Spitalul Județean din Constanța, acestea suferind fracturi de membre și diverse traumatisme.
În zona producerii accidentului s-au format coloane de autovehicule pe aproximativ cinci kilometri, polițiștii rămânând la fața locului pentru fluidizarea traficului.

Articolul precedentZeci de scafandri militari din cinci țări se instruiesc, de astăzi, la Constanța
Articolul următorFrontiera Tomis Constanţa, aur la Cupa României şi argint la Campionatul Naţional de oină pe plajă