Evenimentul „Filme în aer liber” oferă și în acest weekend un nou sezon de cinema în aer liber, pe faleza Cazinoului din Constanța.

Anul acesta, este programată o selecție specială ce cuprinde unele dintre cele mai bune comedii, filme de aventuri și filme pentru copii și familie ale tuturor timpurilor. Evenimentul și-a propus încă de la început să apropie publicul larg de filmul european și de filmul de autor, în general.
În acest sfârșit de săptămână, pe lângă proiecțiile de filme de aventuri și familie, constănțenii vor mai avea parte de multe alte activități:

16 august, 21:00-21:30 Spectacol de circ social și artă stradală, susținut de Trupa Parada.
Spectacolul de circ/acrobație va fi susținut de Circul Parada. Fundația Parada are ca scop sprijinirea copiilor fără cămin din București. De la înființarea sa, în 1996, le-a asigurat acestora servicii de urgență, sociale, educaționale și de integrare socială și profesională. Circul Parada este unul dintre proiectele Fundației, ce le oferă copiilor o soluție pentru dificultățile de zi cu zi și un context prin care își pot asigura viitorul. Prin artă, acrobație și comic, din ce în ce mai mulți tineri primesc o a doua șansă și pot obține un grad crescut de stabilitate și acces pe piața muncii. Proiectul de circ social este un mix între distracție și competențe pedagogice (sentiment al apartenenței, disciplină, dorința de autodezvoltare și autodepășire, țel profesional bine definit).

17 august, 20:30-21:30 Atelier de dezvoltare personală prin muzicoterapie, susținut de Asociația Humains Profiles (Echipa Totem).
Metoda TOTEM este un acronim al metaforei „Therapy Of Tribes Educating Minds” (Terapia triburilor care educă mintea) și include activități de musicoterapie, training și dezvoltare personală, educație nonformală, promovând concepte precum educația emoțională, leadership, atitudine nediscriminatorie, toleranță, lucru în echipă, fairplay, spirit civic și comunitar. Se utilizează instrumente de percuție de origine amerindiană, africană și asiatică împreună cu metafora ca element central în activitățile desfășurate. Printre acestea se numără: Djembe (tobe africane), Tamburine, Maracas, OceanDrum, Bol Tibetan, Tingsha, Caxixi, Clave și multe altele.

18 august, 19:30-21:30 Eveniment pentru copii Creative Arts
Atelier handmade – broșe Winnie the Pooh si atelier de colorat pentru prichindei & atelier de colorat pentru copii. Cel mai îndrăgit usuleț din lume prinde viață în mâinile voastre la cel mai haios atelier handmade. Din fetru, lipici, culori și puțină imaginație, vom crea cele mai simpatice broșe ursuleți, purceluși sau borcane cu miere. Recomandat peste 4 ani. Evenimentele pentru copii se vor desfășura pe o perioadă de 2 ore, înaintea proiecției de duminică, destinată copiilor și familiei. Fiecare eveniment va include 2 ateliere pentru copii, 2 animatori și un maestru de ceremonii.

18 august, 20:30-21:00 Spectacol de magie cu MAGITOT
Magitot a cucerit românii cu momentele lui inedite de magie și stand-up comedy și i-a făcut mereu să zâmbească, câștigând premiul de originalitate la concursul Românii au talent, sezonul 9.

Accesul publicului la eveniment este gratuit.

Articolul precedentZiua Marinei Române, sărbătorită și în Portul Turistic Mangalia
Articolul următorTabăra Comorova Neptun, sancționată de Protecția Consumatorilor (VIDEO)