cinemascop

 

 

 Localnicii şi turiştii din Mangalia şi Constanţa se vor bucura de seri la film în aer liber, la o sesiune de proiecţii de film de încălzire pentru festivalul Cinemascop. Proiecțiile vor avea loc pe 28 iunie şi 5 iulie, la Grădina de vară Farul din Mangalia, iar pe 12, 19 şi 26 iulie, încălzirea pentru festival se mută pe Faleza Cazino din Constanţa. Toate filmele încep la ora 21.30, iar intrarea este liberă.

Programul debutează la Mangalia, în Grădina de vară Farul, acolo unde spectatorii vor avea ocazia să vizioneze două filme. Pe 28 iunie, de la ora 21:30, povestea lui Jo se dezvăluie în Supa Modo (Kenya / Germania, 2018, 74’).

Ziua de vineri, 5 iulie, aduce pe ecranul Grădinii Farul un film misterios – Madame Hyde (Franţa, 2017, 95’).

Odată cu data de 12 iulie, proiecţiile se mută pe Faleza Cazino din Constanţa. Atunci sunteţi aşteptaţi la filmul considerat cel mai bun film european al anului 2018 și premiat la Cannes pentru regie. Cold War (Polonia / Franţa / UK, 2018, 89’) are în prim plan un bărbat și o femeie care se cunosc în Polonia, după cel de-Al Doilea Război Mondial, devenind un cuplu separat de politică, defecte de caracter și jocuri ale destinului – o poveste de dragoste imposibilă, în vremuri imposibile.

Pe 19 iulie publicul face cunoştinţă cu Roberto, protagonistul filmului Chinese Take-Away (Spania / Argentina, 2011, 93’).

Încălzirea se încheie pe 26 iulie, cu un film de aventură şi comedie pe cinste – The 100 Year-Old Man Who Climbed Out the Window and Disappeared (Suedia / Germania / Franţa, 2013, 112’).

Şi dacă tot veţi fi intrat în dispoziţia de vizionat filme în aer liber, nu uitaţi că primele 7 zile din august poartă, în calendar, numele de Cinemascop și vor avea loc în Grădina de vară din Eforie Sud.

Articolul precedentConstănțenii rămân fără apă caldă timp de două zile
Articolul următorSe reabilitează strada Baba Novac. Nu parcați în zona în care se lucrează!