Trei femei au ajuns la spital în urma unui accident rutier în lanț produs din cauza nepăstrării distanței în mers. Accidentul în care au fost implicate cinci mașini a avut loc în această după amiază pe DN 3, în localitatea Valu lui Traian.

Potrivit polițiștilor „un bărbat de 25 de ani a condus auto nr. 3 pe DN 3, pe banda numărul 2, dinspre Murfatlar către Constanța și în dreptul imobilului cu numărul 40 din cauza nepastrarii distanței în mers a intrat în coliziune față spate cu auto nr. 2, condus de o femeie de 33 de ani. În urma impactului auto nr. 2 a fost proiectat către înainte și a intrat în coliziune față spate cu auto nr. 1, condus de un bărbat de 21 de ani, care a încetinit.

Din cauza nepastrarii distanței în mers auto nr. 4, condus de o femeie de 19 ani a intrat în coliziune față spate cu auto nr. 3. Din aceeași cauz[ auto nr. 5 condus de o femeie de 19 ani a intrat în coliziune față spate cu auto nr. 4.

Trei victime, cu vârste cuprinse între 22 și 24 de ani au fost transportate la Spitalul Județean Constanța: o victimă conștientă de sex feminin cu contuzie de şold; o victimă conștientă, gravidă, cu dureri abdominale și o victimă de sex feminin, cu contuzie cervicală şi hemitorace drept.