Trei tineri cu vârste cuprinse între 19 ani şi 40 ani, toţi din Constanţa, sunt cercetați pentru consum de etnobotanice.

Astăzi, 14 mai, în jurul orei 00.30, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, a observat pe strada Atelierelor,  un autovehicul staţionat  în care se aflau trei tineri. La vederea autospecialei de jandarmerie, una dintre persoanele aflate în maşină a coborât încercând să fugă pe străzile adiacente, fiind prins în scurt timp de oamenii legii.

În momentul în care li s-a cerut să-şi justifice prezenţa în zonă, având în vedere ora târzie, cei trei le-au declarat jandarmilor că au venit într-un loc retras, pentru a fuma ţigări cu etnobotanice, fiind consumatori de mai mulţi ani. Lângă autoturism, dar şi în interiorul acestuia, jandarmii au găsit 16 pliculeţe autosigilante confecţionate din material plastic transparent, ce conţineau fragmente de substanţă vegetală de culoare verde.

Jandarmii au întocmit procesul verbal de sesizare şi i-au predat pe cei trei cu vârste cuprinse între 19 ani şi 40 ani, toţi din Constanţa,  lucrătorilor Secţiei 3 Poliţie Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.

Articolul precedentAtenție ce și de unde cumpărați! Marfă confiscată in Gara Constanța
Articolul următorInvestitorii bulgari caută parteneri de afaceri în România