Organizatorii festivalurilor UNTOLD și NEVERSEA, au relansat campania de donare de sânge Blood Network, donatorii urmând să primească gratuit bilete la unul din cele două festivaluri. Campania, care la edițiile trecute a mobilizat mii de tineri din România, se desfășoară în acest an în perioada 29 mai – 29 iunie, în toate centrele de transfuzii din țară.

Mecanismul este următorul: cine donează sânge la caravana mobilă și se înscrie în baza de date Și Eu Donez (reteaua.sieudonez.ro) primește un bilet gratuit de o zi la UNTOLD sau la NEVERSEA. Toți cei care donează sânge la centrele de transfuzii din întreaga țară și intră în rețeaua „Și Eu Donez”, vor primi reducere la abonamente pentru festivalurile UNTOLD sau NEVERSEA. Festivalierii care donează la unul dintre Centrele de Transfuzii din țară trebuie să acceseze, în funcție de festivalul la care vor să ajungă, site-ul untold.com sau neversea.com, secțiunea Blood Network, unde trebuie să completeze formularul solicitat și să atașeze o poză cu adeverința de donator. Mai apoi vor primi pe adresa de mail un cod cu care vor putea achiziționa abonamentele cu reducere. neverseaAstfel, la UNTOLD, prețul special este de 499 de lei plus taxe, din prețul final de 650 lei plus taxe al abonamentului, iar la NEVERSEA, prețul special este de 399 de lei plus taxe, din prețul final de 550 lei plus taxe al abonamentului.

Și în acest an, festivalierii vor putea dona și la caravanele mobile, de aceasta dată, din șase orașe ale țării: Cluj-Napoca, București, Iasi, Timișoara, Brașov și Constanța. Toți cei care vor dona la caravanele mobile între orele 08.00 – 14.00 vor primi un bilet gratuit de o zi la UNTOLD sau NEVERSEA.

Articolul precedentACN intră în faza a doua de modernizare a ecluzelor de pe canalele navigabile
Articolul următorSărbătoarea Rusaliilor în Arhiepiscopia Tomisului