Camera Auditorilor Financiari din România va deschide, vineri, o nouă reprezentanță la Constanța, pentru a fi alături de membrii săi și pentru o eficiență sporită în comunicarea cu aceștia.

Noua reprezentanță se va afla la dispoziția auditorilor financiari, a firmelor de audit și a stagiarilor din județele de sud-est ale țării, respectiv Constanța, Tulcea și Călărași. Odată cu înființarea noii reprezentanțe, membrii și stagiarii Camerei vor beneficia de avantajul unei legături operative pentru rezolvarea unor probleme precum obținerea vizelor anuale, depunerea rapoartelor de activitate, actualizarea datelor din evidența aferentă Registrului Public al Auditorilor, organizarea și desfășurarea pregătirii profesionale continue, plata cotizațiilor, consultarea acestora asupra celor mai importante probleme precum și distribuirea materialelor editate în sprijinul lor.

Inaugurarea noii reprezentanțe regionale a CAFR va avea loc vineri, 29 iunie, la ora 14.30, la adresa din strada Făgetului, nr. 116, et. 2, Constanța, la eveniment fiind invitate oficialități de pe plan local dar și național.

Articolul precedentZeci de mii de bunuri contrafăcute sau nedeclarate, confiscate în Portul Constanţa Sud Agigea
Articolul următorSărbătoarea Sfinților Apostoli Petru și Pavel – Hramul Catedralei municipiului Constanța