alde

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu a susținut astăzi la Constanța o conferință de presă. Alături de el au fost prezenți Daniel Chițoiu,secretar general ALDE, vicepreședinte ALDE – deputat Andrei GEREA, Daniel Barbu și Președintele Filialei ALDE Constanța –  senator Ion Popa.

În cadrul conferintei întrebat dacă au mai fost discuții legate de prezidențiale, Călin Popescu Tăriceanu a declarat că în urma discuțiilor cu PSD se va decide candidatul care va avea cele mai mari șanse să îl învingă pe Klaus Iohannis, în turul 2. În țară sunt organizații care cer ca Liviu Dragnea să fie candidat, dar este necesară o analiză clară înainte să se ajungă la o concluzie.„Vrem ca la alegerile prezidențiale din acest an să avem o candidatură care să ne dea maximul de șanse ca să putem câștiga președinția României. ..Cine are cele mai multe șanse ca odată intrat in turul 2 să-l invingă pe Iohanis.”

„ALDE a facut o listă pentru europrlamentare care conține în zona eligibilă cele mai importante personalități din zonă. Lista noastra va fi deschisa de Norica Nicolai, pe locul 2 este Daniel Barbu, fost ministru al culturii și senator, pe locul 3 Renate Weber, militant pentru drepturile omului, pe  4 este Ovidiu Silaghi, fost deputat și ministru,pe 5 este Varujan Vosganian, fost ministru al energiei, pe locul 6 este Andrei Gerear, pe locul 7 Radu Silaghi Dumitrescu, cercetator,”, a declarat Tăriceanu.

Călin Popescu Tăriceanu a anunțat candidatul la primaria Constanței din partea ALDE, Gabriel Daraban.

„Decizia mea practic de a mă implica în activitatea politică la nivelul orașului Constanța a venit de la început, din momentul în care m-am înscris în ALDE. Cunosc și simt suflul economic al urbei. Lipsa de interes pentru cultură, educație,sport la nivelul orașului, ne pune să demonstrăm că avem posibilitățile și mentale și economice, trebuie să vină oameni interesați să schimbe imaginea orașului. Încă o peroadă sub această structură a administrație locale nu face alceva decât orașul să se îngroape mai mult” a declarat Gabriel Daraban.

 

Articolul precedentRazie de amploare la Constanța. Iată ce au găsit polițiștii
Articolul următorVIDEO| Accident spectaculos. Mașină proiectată într-un stâlp