Primăria Municipiului Constanța a renovat și modernizat toate cele 14 cabinete medicale stomatologice din rețeaua de medicină școlară. Toți preșcolarii, elevii și studenții beneficiază, în mod gratuit, de tratamente de specialitate în aceste cabinete medicale din municipiul Constanța.

În municipiul Constanța, cabinete medicale școlare de stomatologie se află în următoarele unități de învățământ: Colegiul Național ”Mihai Eminescu”, Colegiul Național Pedagogic ”Constantin Brătescu”,Liceul Teoretic ”Decebal”, Liceul Teoretic ”George Călinescu”. Școala Gimnazială nr.7 ”Remus Opreanu”, Colegiul Tehnic ”Tomis” , Școala Gimnazială nr.6 ”Nicolae Titulescu”,Școala Gimnazială nr.12 ”B.P. Hasdeu”, Școala Gimnazială nr.10 , Liceul Teoretic ”Ovidius”,Școala Gimnazială nr. 16 ”Marin Ionescu Dobrogianu”, Liceul Teoretic ”Lucian Blaga”,Grupul Școlar ”Miron Costin” , Universitatea ”Ovidius”

În toate cabinetele a fost achiziționată aparatură medicală nouă: unituri dentare, autoclave, instrumentar dar și frigidere, jaluzele și mobilier.

Au fost executate  lucrări ample de reparații și igienizare, pornind de la zugrăveli interioare, înlocuirea gresiei și a faianței, a instalațiilor electrice, sanitare și termice până la montarea covorului antibacterian în fiecare cabinet.

”Nimic nu este mai important decât sănătatea copiilor noștri și, așa cum am promis, a fost și va rămâne o prioritate asigurarea accesului tuturor elevilor din școlile și liceele constănțene, precum și a studenților Universității ”Ovidius” la servicii medicale de calitate”.

 

 

 

 

 

 

Articolul precedentIonuț Done a fost investit subprefect al județului Constanța
Articolul următorInvestiție pentru sportul constănțean. A fost semnat contractul pentru Sala Polivalentă