Bunuri susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de peste 21.000 de lei, au fost descoperite de polițiștii de frontieră la Vama Veche.

Potrivit Gărzii de Coastă, agenții de la Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche au descoperit, printre bagajele unui cetățean român, 223 de genți inscripționate cu numele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute. Bunurile au fost descoperite printre bagajele personale ale unui bărbat în vârstă de 42 de ani, domiciliat pe raza județului Constanța, care călătorea într-un autocar ce efectua curse pe ruta Turcia – România. Acesta a declarat că gențile au fost achiziționate din Turcia și nu deține documente legale pentru ele.
Produsele, în valoare de aproximativ 21.310 de lei dacă ar fi fost comercializate ca bunuri de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Articolul precedentSens unic, de vineri, pe o stradă din Constanța!
Articolul următorConstănțean desemnat „Jandarmul anului 2018” după ce a salvat viața unei fetițe