Polițiștii de frontieră de la Vama Veche au descoperit, ascunse în bagajele a doi cetățeni români, aproximativ 800 de articole vestimentare, inscripționate cu numele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

Potrivit Gărzii de Coastă, la Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche din județul Constanța s-au prezentat, miercuri, pentru a intra în țară, într-un autovehicul înmatriculat în România, doi cetățeni români, în vârstă de 26, respectiv 28 de ani. În urma controlului efectuat asupra autovehiculului, polițiștii de frontieră au descoperit, în bagaje, 797 de articole vestimentare, ce purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

Persoanele în cauză au declarat că bunurile au fost achiziționate din Turcia pentru uz personal și nu dețin documente legale pentru acestea. Produsele, în valoare de aproximativ 7.300 de lei dacă ar fi fost comercializate ca bunuri de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Articolul precedentMai sunt 9 zile în care constănțenii pot spune care sunt prioritățile orașului
Articolul următorSute de militari din șase state se vor antrena în comun, la Babadag