Jandarmii au surprins în flagrant, în staţiunea Vama Veche, un tânîr din București, care  dorea să „comercializeze” 15 folii care conțineau muguri vegetali de culoare verde, șapte pliculeţe cu pulbere de culoare albă şi un comprimat de culoare albastră.

       Un echipaj de jandarmerie a observat în Vama Veche,  un tânăr care oferea altei persoane, mai multe pliculețe. La vederea jandarmilor, cei doi cu vârsta  de 25 ani, respectiv 30 de ani,  au început să se agite, au făcut la stanga-mprejur și au încercat să dispară. Când au văzut că și în spatele lor sunt alți jandarmi și îi somează, primul a aruncat pe jos câteva folii de aluminiu și s-au oprit.

       Lângă gard, jandarmii au găsit șapte folii care conțineau muguri vegetali de culoare verde, un plic transparent autosigilant în care erau șapte pliculeţe cu pulbere de culoare albă şi un comprimat de culoare albastră. Tânărul, de 25 de ani, din București, a spus că dorea să vândă, mai multe folii cu muguri de culoare verde. Când jandarmii l-au însoțit  spre locul de cazare, în cort, au mai fost găsite alte opt folii cu muguri vegetali de culoare verde.

          Tânărului  i-au fost întocmite actele de sesizare pentru deținere și comercializare de substanțe înterzise, acestea urmează a fi înaintate la BCCO Constanța în vederea continuării cercetărilor.

Imagine