Regia Autonomă de Transport în Comun Constanța şi-a prezentat bilanțul pe anul 2018, un an deosebit de important care a însemnat trecerea de la mijloacele de transport vechi MAZ, la cele 104 autobuze moderne și confortabile ISUZU.

Primarul Municipiului Constanța, Decebal Făgădău, împreună cu directorul RATC, Bogdan Niță, au organizat, vineri, o conferință de presă inedită, organizată la bordul unuia dintre noile autobuze ISUZU, în care au prezentat bilanțul Regiei Autonome de Transport în Comun Constanța pe anul trecut.

Potrivit declarațiilor, aproape 20 de milioane de călători au fost transportați în 2018 cu autobuzele RATC, ceea ce a dus la creșterea încasărilor, dând astfel posibilitatea unor noi investiții. „2018 este anul în care RATC și-a eficientizat o parte dintre trasee, iar City Tour, traseul turistic deservit de cele șase autobuze etajate, a legat stațiunea Mamaia de oraș, traversând Portul Maritim Constanța și Portul Turistic”, au arătat reprezentanții RATC.

Regia Autonomă de Transport în Comun Constanţa îşi prezintă în aceste momente bilanţul pe anul 2018. Un an deosebit de important care a însemnat trecerea de la mijloacele de transport vechi MAZ, la cele 104 autobuze moderne și confortabile ISUZU.Aproape 20 de milioane de călători au fost transportați în 2018 cu autobuzele RATC , ceea ce a dus la creșterea încasărilor, dând astfel posibilitatea unor noi investiții.2018 este anul în care RATC și- a efincientizat o parte dintre trasee, iar CITY TOUR, traseul turistic deservit de cele 6 autobuze etajate a legat stațiunea Mamaia de oraș, traversând Portul Maritim Constanța și Portul Turistic. Tot în anul care a trecut, RATC a asigurat suportul tehnic pentru echipa Primăriei Municipiului Constanța care a accesat programul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice din România pentru achiziționarea unui număr de peste 40 de autobuze electrice. Veștile sunt bune și pentru anul în curs. RATC își propune să investească 20 de milioane de lei pentru siguranța și confortul constănțenilor care circulă cu mijloacele de transport în comun.

Publicată de Primăria Constanța pe Vineri, 1 martie 2019

Tot în anul care a trecut, RATC a asigurat suportul tehnic pentru echipa Primăriei Constanța care a accesat programul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice din România pentru achiziționarea unui număr de peste 40 de autobuze electrice.

Veștile sunt bune și pentru anul în curs. RATC își propune să investească 20 de milioane de lei pentru siguranța și confortul constănțenilor care circulă cu mijloacele de transport în comun.

Tot vineri, cu ocazia zilei de 1 martie, în prima zi calendaristică de primăvară, pentru a marca Ziua Mărțișorului, echipele de control ale Regiei Autonome Transport în Comun Constanța au oferit și brățări mărțișor, doamnelor și domnișoarelor surprinse în autobuzele aflate în trafic.

Articolul precedent„Să ajutăm împreună”, un program menit să-i ajute pe cei aflați în situații de dificultate
Articolul următorAngajații Primăriei Mangalia, scoși la curățenia de primăvară