Doi bărbați, suspectați că ar fi jefuit o bătrână de 80 de ani, din Constanța, în propria casă, au fost reținuți de polițiști după efectuarea a trei percheziții domiciliare. Anchetatorii au constatat ulterior că cei doi sunt bănuiți de comiterea altor infracțiuni de tâlhărie și furt.

Potrivit polițiștilor constănțeni, la data de 19 noiembrie, în jurul orei 22.30, cei doi bărbați ar fi pătruns în locuința unei femei, în vârstă de 80 de ani, din Constanța, de unde, după ce au amenințat-o pe bătrână cu un cuțit, ar fi sustras 400 de lei și un telefon mobil.

În urma cercetărilor efectuate în acest caz, polițiștii Biroului de Investigații Criminale i-au identificat pe cei doi bărbați, în vârstă de 28, respectiv 30 de ani, ambii din Constanța. Pentru probarea activității infracționale a acestora, polițiștii constănțeni, sprijiniți de luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au efectuat trei percheziții domiciliare pe raza municipiului Constanța.

Ulterior, în urma activităților de cercetare, polițiștii constănțeni au reținut în sarcina celor doi bărbați alte trei fapte de tâlhărie, comise în locuințe, precum și trei infracțiuni de furt din locuință, toate având loc pe raza municipiului Constanța, pe parcursul lunii noiembrie. Prejudiciul total, estimat la aproximativ 11.000 de lei, a fost recuperat în proporție de 25 la sută și a fost predat persoanelor vătămate.

Polițiștii constănțeni i-au reținut pe cei doi bărbați pe bază de ordonanțe, pentru o perioadă de 24 de ore, introducându-i în Arestul IPJ Constanța, urmând ca în cursul zilei de marți să fie prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Articolul precedentA început sezonul virozelor. Peste 250 de pacienți spitalizați în 72 ore
Articolul următorVIDEO/ Prinsă de polițiștii locali în timp ce vindea țigări fără timbru