În Mangalia continuă, în această perioadă, lucrările de asfaltare pe un număr de 17 străzi din localitate, în cadrul programului european de reabilitare a infrastructurii rutiere și pietonale, cu fonduri UE.

 Proiectul în valoare de 7 milioane de euro face parte dintr-un amplu program transfrontalier româno-bulgar, de modernizare a infrastructurii din oraş şi staţiuni, cu fonduri UE. Conform proiectului tehnic, se vor asfalta peste 7 mii mp de drum, pe următoarele străzi: Dr. Motaş, Frumoasei, I.C. Brătianu, Ion Creangă, Libertăţii, Mărăşeşti, M. Eminescu, Mihai Viteazu, Mircea cel Bătrân, Muncitorului, Negru-Vodă, Oituz, Portului, Ţepeş Vodă, Vânători, Vasile Alecsandri, Vasile Pârvan.

”Pe străzile din centrul vechi al orașului, respectiv: Vasile Pârvan, Frumoasei, Mărăşeşti, Mihai Eminescu, lucrările pentru primul strat de asfalt au fost amânate o perioadă, deoarece am aşteptat ca RAJA să intervină la sistemul de canalizare din zonă, într-un alt proiect europen, contractat de Consiliul Judeţean. Imediat ce Regia de apă va termina cu aceste lucrări, vom interveni şi pe aceste străzi”, a declarat primarul Mangaliei, Radu Cristian.

 

 

Sursa: Realitatea de Constanta