Primăria Constanța a demarat lucrările de vopsire a balustradei din zona Cazino, porțiunea cuprinsă între Comandamentul Flotei și zidul de apărare din partea de nord a promenadei.

„Locul a fost împrejmuit corespunzător, iar echipele au decapat, au îndepărtat toate depunerile de praf, urme de ulei şi grăsimi, rugină și săruri și urmează să aplice două straturi de grund anticoroziv pentru exterior cu rezistență mărită la mediul salin”, au precizat reprezentanții Primăriei Constanța.
Ulterior, după respectarea timpilor de uscare, toate suprafețele balustradei vor fi acoperite cu două straturi de vopsea alchidică anticorozivă, rezistență la mediul salin.
Vopsirea suprafețelor se va realiza cu respectarea nuanței de vopsea existentă – culoarea alb. De asemenea, în timpul executării lucrărilor, echipele vor acorda o atenție deosebită arhitecturii balustradei, nefiind permise modificări de structură și aspect.

Articolul precedent20 de persoane evacuate în urma unui incendiu pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu (VIDEO)
Articolul următorFOTO| O nouă generație de marinari și-a încheiat misiunea de studenți la Academia Navală „Mircea cel Bătrân”