Un Audi A8  în valoare de aproximativ 90.000 lei,  căutat de către autoritățile din Norvegia a fost depistatt de polițiștii de frontieră la Ostrov, județul Constanța.

    În data de 06.12.2021, în Punctul de Trecere a Frontierei Ostrov, s-a prezentat pentru verificările de frontieră, un cetățean bulgar, la volanul unei autoutilitare. Şoferul tracta o platformă pe care transporta un autoturism marca Audi A8.
  În urma verificărilor polițiștii de frontieră  au constatat că maşina figurează ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de către autoritățile din Norvegia.
    Autoturismul, evaluat la aproximativ 90.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Ostrov, pentru continuarea verificărilor, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun. 

Sursa: Realitatea de Constanta

Articolul precedentKlaus Iohannis, la CSM: „Procesul de reformare a justiției trebuie finalizat, iar anomalii precum Secția Specială ÎNLĂTURATE”
Articolul următorRelaxări de sărbători în România. Noile măsuri anti-COVID, anunțate de Raed Arafat