Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban, a început lucrările de reabilitare și modernizare a trotuarelor de pe strada Unirii.

De asemenea, pe strada Bărăganului și la intersecția șoselei Industriale cu bulevardul Aurel Vlaicu continuă lucrările de reabilitare a trotuarelor demarate anul trecut.

🚧 Primăria Municipiului Constanța, prin S.C. Confort Urban, a început lucrările de reabilitare și modernizare a trotuarelor de pe strada Unirii.Pe strada Bărăganului și la intersecția șoselei Industriale cu bulevardul Aurel Vlaicu continuă lucrările demarate anul trecut. Locuitorii orașului sunt rugați să nu parcheze autoturismele în zona în care se desfășoară lucrările și să respecte semnificația indicatoarelor rutiere, pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor.Vă mulțumim pentru înțelegere.#Constanta

Publicată de Primăria Constanța pe Miercuri, 6 februarie 2019

Locuitorii orașului sunt rugați să nu parcheze autoturismele în zona în care se desfășoară lucrările și să respecte semnificația indicatoarelor rutiere, pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor.