Cea de-a doua jumătate a Pasajului Cumpenei (Podul de la Butelii), partea stângă pe sensul de mers dinspre bulevardul IC Brătianu spre bulevardul Aurel Vlaicu, a intrat, de astăzi, în reparații capitale.

Astfel, traficul rutier va fi restricțonat, începând de luni dimineață, pe sensul de mers pe care se efectuează lucrările, iar pe jumătatea recent reabilitată se va circula în ambele sensuri. Echipaje ale Poliției Locale dirijează traficul la ambele capete ale podului iar lucrătorii instalează gardurile separatoare.

Încep lucrările de reabilitare pe cea de a doua jumătate a Pasajului Cumpenei!Restricțiile de circulație au intrat în vigoare începând de astăzi. Echipaje ale Poliției Locale dirijează traficul la ambele capete ale podului iar lucrătorii instalează gardurile separatoare. Rugăm conducătorii auto să manifeste atenție sporită în zonă, să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră.Vă mulțumim pentru înțelegere!

Publicată de Primăria Constanța pe Duminică, 10 martie 2019

Conducătorii auto sunt rugați să manifeste atenție sporită în zonă, să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră.

Articolul precedent9.000 de pui au murit asfixiați în urma unui incendiu la Avicola Corbu
Articolul următorArhiepiscopia Tomisului: Licitația bisericii din Bugeac s-a anulat