Primăria Constanța a înființat noi parcări publice cu plată și a modificat programul de taxare în parcările cu tarif orar din municipiul Constanta.

Parcări cu program de taxare luni-vineri, 08:00 – 17:00:

Parcare Zona Capitol -Intersecție Bd.Tomis/Bd.Mamaia

Parcare Parc Tomis II – Str. Mircea Cel Bătrân

Parcare Tomis III – Zona magazin Mega Image

Parcare Tomis III – Zona magazin Alfa Beta

 

Parcări cu program taxare luni – duminica 00:00 – 24 :00

Parcare Zona Gara CFR- Șoseaua Mangaliei

Parcare Zona Portul Turistic Tomis – Str. Lebedei

Parcare Poarta 1

 

Astfel de modificări vor mai avea loc în perioada următoare în Constanța. Tot mai multe parcări din oraș fi cu program de taxare luni – vineri, 08:00- 17:00 (zona Brotăcei-Str.Suceava, Piața Griviței – Str. Griviței, Str. Ștefan Mihăileanu, zona Trocadero sau Casa de Cultură), în timp ce altele vor fi cu program de taxare luni – duminică, 08:00-22.00 (Bd. Tomis, Poșta Mare, Sala Sporturilor sau Bd. Ferdinand – Grand).

Taxarea prin SMS se face la numarul 7475 . În funcție de zona în care se face parcarea și de intervalul dorit, conținutul SMS-ului va fi diferit. Plata poate fi efectuată și prin aplicația Constanța Parking.

Constanța Parking este o metodă simplă și eficientă pentru plata rapidă și ușoară a parcării. Aplicația este disponibilă și poate fi descărcată gratuit din Google Play si AppStore. Odată descărcată, vă va arata pe telefonul mobil o hartă cu cele trei zone incluse în parcarea prin SMS: Blue Area, pentru orașul Constanța, Green Area pentru stațiunea Mamaia și Red Area pentru Mamaia Nord.

Articolul precedentAtenție, șoferi! Sensuri unice pe străzile din Coiciu
Articolul următor„Seri de teatru la Pontul Euxin.“ Programul spectacolelor