Se reiau lucrările de asfaltare a carosabilului pe bulevardul Mamaia, între bulevardul Tomis și strada Mircea cel Bătrân.

Echipele Confort Urban vor interveni joi și vineri noapte cu utilaje de asfaltare pe sensul de mers către bulevardul Tomis și pe bulevardul Mamaia, la intersecția cu strada Mircea cel Bătrân.  Se va turna primul strat de asfalt, după ce săptămâna trecută s-a acționat pe celălalt sens de mers. Ulterior, carosabilul va fi îmbrăcat în asfalt de tip MASF, cu un grad mare de elasticitate, destinat drumurilor cu trafic rutier intens.  

Pentru a nu îngreuna accesul utilajelor, circulația autovehiculelor va fi restricționată parțial, în intervalul orar 19:30 – 05:00.

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

Autoritățile locale  apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se execută lucrări.