Utilajele vor acționa în această noapte pentru turnarea stratului de asfalt pe carosabilul decopertat, pe sensul de mers către strada Mihai Viteazu.

Pentru buna desfășurare a lucrărilor, circulația autovehiculelor va fi restricționată total pe acest sens de mers, în intervalul orar 19:30 – 05:00.

Intervențiile asupra carosabilului vor continua și vineri noapte.

Bulevardul Mamaia se află în plin proces de modernizare. Tronsonul delimitat de străzile I.G. Duca și Mihai Viteazu a fost reconfigurat prin modernizarea traseelor pietonale, reabilitare carosabilului, amenajarea de treceri de pietoni cu pavele tactile pentru persoanele cu dizabilități și  montarea rulourilor naturale de gazon care sunt întreținute permanent de un sistem de irigații modern.  

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să nu își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

Autoritățile fac apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se execută lucrări.