Circulația rutieră va fi restricționată, miercuri, pe anumite porțiuni ale autostrăzilor A2 și A4, motivul fiind lucrările la partea carosabilă sau de reparare a parapetelor.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul rutier este restricționat pe sensul către Capitală al autostrăzii A2 București-Constanța, între kilometrii 55 și 65, din cauza lucrărilor de reparații a parapetelor. Astfel, a doua bandă va fi închisă astăzi, până la ora 12.00.
Tot din cauza lucrărilor de reparații la partea carosabilă, circulația rutieră va fi restricționată și pe sensul către Agigea al autostrăzii A4 Ovidiu – Agigea, între kilometrii 5+600 de metri – 5+800 de metri, în zona municipiului Constanța. Din acest motiv, miercuri, până la ora 17.00, traficul rutier va fi restricționat pe banda de urgență și pe banda numărul 1.
Conducătorii auto sunt sfătuiți să respecte semnificația semnalizării instituite temporar, circulând cu viteza adaptată condițiilor de trafic și de drum.