Circulaţia rutieră se desfăşoară la această oră în condiţii de ploaie în majoritarea zonelor ţării, avertizează Centrul Infotrafic al Poliției Române.

Se circulă în condiţii de ploaie în judeţele aflate sub atenţionare Cod galben şi portocaliu de precipitaţii şi în majoritatea zonelor ţării.

Pe drumurile înalte de munte ale judeţelor Vâlcea, Dâmboviţa, Gorj, Sibiu şi Vrancea ninge și s-a acţionat cu utilaje de deszăpezire şi material antiderapant.

Toate porturile de la Marea Neagră au fost închise, atât pentru transportul maritim, cât şi pentru cel fluvial, din cauza vântului puternic.

Pe arterele rutiere principale, Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, A2 Bucureşti – Constanţa, A3 Bucureşti – Ploieşti şi DN 1 Ploieşti – Braşov, circulaţia se desfăşoară tot în condiţii de ploaie.

Administrația Națională de Meteorologie a emis două avertizări Cod galben și portocaliu de precipitații însemnate cantitativ și intensificări ale vântului în zona montană.

Avertizarea Cod galben va fi în vigoare până miercuri, la ora 22.00 și vizează mai multe județe.

În Carpații Meridionali și în sudul Carpaților Orientali, la altitudini în general de peste 1000 m, va ninge însemnat cantitativ și se va depune strat de zăpadă. Vântul va avea intensificări în zona înaltă, cu precădere în noaptea de marți spre miercuri, cu rafale de peste 70…90 km/h, viscolind ninsoarea și determinând scăderea vizibilității.
 

 

Articolul precedentOMV, afacere de jumătate de miliard de euro și 680 de hectare – Marele TUN pe care îl pregătesc austriecii
Articolul următorFinanțare prin PNNR pentru reabilitarea unui corp al Primăriei Techirghiol