Constănțenii ale căror documente de identitate sunt expirate, au fost pierdute sau sunt deteriorate vor putea intra în posesia unora noi inclusiv în duminica alegerilor.

Pentru buna desfăşurare a exercitării dreptului de vot la alegerile prezidențiale, care vor alea loc în data de 10 noiembrie, cetățenii trebuie să aibă actele de identitate în termen de valabilitate, nedeteriorate.

În acest sens, pentru a face față solicitărilor de intrare în legalitate cu acte de identitate, Serviciul Evidență Persoane din cadrul Primăriei Constanța va elibera acte de identitate inclusiv în duminica alegerilor prezidențiale.

Programul de lucru cu publicul va fi extins în acest weekend astfel: sâmbătă, 09 noiembrie, între orele 08.00 – 16.00, iar duminică, 10 noiembrie, între orele 07.00 – 21.00, cu mențiunea că între orele 18.00 – 21.00, se vor primi documente doar pentru cărți de identitate provizorii.

Pentru depunerea documentelor, cetățenii trebuie să aibă actele de stare civilă și dovada adresei de domiciliu în original și în copie. La fel de necesară este și prezența proprietarului spațiului de locuit sau se va prezenta o declarație notarială cu acordul proprietarului pentru a se stabili domiciliul în imobilul său.

Articolul precedentDan Barna continuă să ceară o dezbatere electorală cu Iohannis și Dăncilă
Articolul următorLocomotivă în flăcări între Halta Dorobanțu și Nazarcea (video)