UPDATE: 6 oameni au murit și alți cel puțin 24 au fost răniți în urma atacului armat care a avut loc la o paradă de Ziua Independenței, într-o suburbie din Chicago. Poliția a anunțat că suspectul este un bărbat alb, în vârstă de 18-20 de ani, care a fugit şi este ”considerat înarmat şi peiculos”.â

6 oameni au fost uciși și alți cel puțin 24 (2 duzini, în original) după cu un atacator înarmat a deschis focul, au anunțat autoritățile locale, citate de Cicago Sun Times

Parada a fost oprită brusc, la circa 10 ninute după debut, când au fost trase focuri de armă, iar sute de oameni să înceapă să fugă.

Martori citați de Chicago Sun Times au relatat imediat după incident că au văzut cel puțin cinci oameni însângerați la pământ pământ și un altul sub o pătură.

Un martor, Miles Zaremski, a spus că a auzit ceea ce credea că sunt 20-25 de focuri de armă. El a spus pentru CNN că a văzut cel puțin o persoană însângerată și pe pământ.

Parada a fost oprită brusc când au fost trase focuri de armă la aproximativ 10 minute după început, ceea ce a făcut ca sute de oameni să înceapă să fugă, a raportat Chicago Sun-Times.

Alți martori, citați de Chicago Sun Times, potrivit Fox News, au văzut cel puțin cinci oameni însângerați la pământ pământ și un altul sub o pătură.

Oamenii au fugit de la fața locului după ce au auzit mai multe bubuituri puternice, a raportat televiziunea CBS 2 din Chicago, citând un producător care a fost la paradă.

„Toată lumea fugea, se ascundea și țipa”, a spus producătorul digital CBS 2 Elyssa Kaufman, potrivit site-ului canalului, scrie hotnews.ro

Poliția din Highland Park conduce ancheta, iar grupul operativ de combatere a infracțiunilor majore din comitatul Lake colaborează direct cu FBI, a declarat purtătorul de cuvânt al grupului operativ, Chris Covelli, într-o conferință de presă susținută luni, potrivit CNN. Suspectul este în continuare considerat a fi înarmat și periculos și nu există indicii că s-ar baricada undeva sau că ar avea ostatici, a precizat Covelli.

Articolul precedent„Sunt mulțumită de cum joc, în fiecare zi e mai bine.” Simona Halep, în sferturi la Wimbledon
Articolul următorMinisterul ucrainean al Apărării: Nu este nevoie de mobilizarea forțată a femeilor în acest moment