Polițiștii de frontieră constănțeni au descoperit și confiscat, în PTF Vama Veche, bunuri în valoare de peste 13.000 de lei, pentru care trei cetățeni români nu au putut prezenta documente de proveniență.

Potrivit Gărzii de Coastă, miercuri noapte, în jurul orei 22.20, agenții din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche au efectuat controlul specific, pe sensul de intrare în țară, pasagerilor dintr-un autocar ce efectua curse pe ruta Turcia – România. Astfel, polițiștii de frontieră au descoperit, ascunse în bagajele personale a trei cetățeni români, cu vârste cuprinse între 43 și 60 de ani, domiciliați pe raza județului Constanța, 737 articole de îmbrăcăminte, pentru care nu dețineau documente de proveniență. Cei trei au declarat că au achiziționat bunurile din Turcia, pentru uz personal.

Pentru bunurile transportate, cele trei persoane au fost sancționate contravențional cu amenzi în valoare totală de 1.500 lei, iar produsele a căror valoare se ridică la aproximativ 13.325  lei au fost confiscate și vor fi introduse în camera de corpuri delicte a instituției.

Articolul precedentDepunerea Jurământului Militar la Şcoala de Aplicaţie a Forţelor Navale din Mangalia
Articolul următorRestricții de circulație impuse de meciul pe care HC Dobrogea Sud Constanța îl joacă sâmbătă