Un constănțean, în vârstă de 33 de ani, a fost reținut de polițiști după ce a furat 19.000 de euro dintr-un autoturism, bărbatul primind ulterior și un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Potrivit IPJ Constanța, urmare a cercetărilor în cazul comiterii unei infracțiuni de furt din auto, polițiștii Secției 1 Poliție, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Brigăzii Operațiuni Speciale Constanța, au identificat un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din municipiul Constanța, bănuit de comiterea faptei. Astfel, la data de 6 noiembrie, în jurul orei 13.00, acesta ar fi sustras dintr-un autoturism, parcat pe o stradă din municipiul Constanța, 19.000 de euro și mai multe documente. În urma cercetărilor și a două percheziții domiciliare desfășurate în municipiu, la data de 20 noiembrie, polițiștii constănțeni l-au reținut pe bărbatul în cauză pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de miercuri el a fost prezentat Judecătoriei Constanța care a emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Totodată,  în urma perchezițiilor desfășurate, polițiștii au ridicat peste 400 de pachete cu țigarete, care nu aveau timbru fiscal emis de autoritățile române.

Articolul precedentFlorea Ciucardel și-a pierdut calitatea de membru al PNȚCD și mandatul de consilier local
Articolul următorFOTO VIDEO| Tragedie pe șoselele din Constanța. Un copil de numai 3 ani și două femei și-au găsit sfârșitul între fiarele contorsionate