Un constănțean, în vârstă de 33 de ani, a fost reținut de polițiști după ce a furat 19.000 de euro dintr-un autoturism, bărbatul primind ulterior și un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Potrivit IPJ Constanța, urmare a cercetărilor în cazul comiterii unei infracțiuni de furt din auto, polițiștii Secției 1 Poliție, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Brigăzii Operațiuni Speciale Constanța, au identificat un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din municipiul Constanța, bănuit de comiterea faptei. Astfel, la data de 6 noiembrie, în jurul orei 13.00, acesta ar fi sustras dintr-un autoturism, parcat pe o stradă din municipiul Constanța, 19.000 de euro și mai multe documente. În urma cercetărilor și a două percheziții domiciliare desfășurate în municipiu, la data de 20 noiembrie, polițiștii constănțeni l-au reținut pe bărbatul în cauză pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de miercuri el a fost prezentat Judecătoriei Constanța care a emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Totodată,  în urma perchezițiilor desfășurate, polițiștii au ridicat peste 400 de pachete cu țigarete, care nu aveau timbru fiscal emis de autoritățile române.