Aplicația Constanța Parking, noul sistem de plată a parcării prin SMS care îl înlocuiește pe cel existent, TPARK, a devenit disponibilă, însă acestea vor funcționa în paralel până pe data de 1 mai.

Aplicația Constanța Parking este disponibilă și poate fi descărcată gratuit din Google Play și AppStore. Odată descărcată, va arata pe telefonul mobil o hartă cu cele trei zone incluse în parcarea prin SMS: Blue Area, pentru orașul Constanța, Green Area pentru stațiunea Mamaia și Red Area pentru Mamaia Nord.

Constanța parking, disponibilă de astăzi

Constanța parking, disponibilă de astăzi Începând de astăzi se implementează Constanța Parking, noul sistem de plată a parcării prin SMS. Zilele acestea sunt înlocuite panourile de informare, care arată că aplicația Constanța Parking înlocuiește sistemul existent, TPARK. Însă până pe data de 1 mai 2019, cele două aplicații vor funcționa în paralel.Aplicația Constanța Parking este disponibilă și poate fi descărcată gratuit din Google Play si AppStore. Odată descărcată, vă va arata pe telefonul mobil o hartă cu cele trei zone incluse în parcarea prin SMS: Blue Area, pentru orașul Constanța, Green Area pentru stațiunea Mamaia și Red Area pentru Mamaia Nord. Prin intermediul aplicației, se poate achita și cu ajutorul cardului bancar, iar cu 5 minute înainte de expirarea timpului, utilizatorii sunt avertizați printr-un mesaj. Taxarea prin SMS se va face la numarul 7475 .În funcție de zona în care se face parcarea și de intervalul dorit, conținutul SMS-ului va fi diferit.#constantaparking#ilovect#PrimariaConstanta

Publicată de Primăria Constanța pe Luni, 15 aprilie 2019

Prin intermediul aplicației, se poate achita și cu ajutorul cardului bancar, iar cu 5 minute înainte de expirarea timpului, utilizatorii sunt avertizați printr-un mesaj. Taxarea prin SMS se va face la numărul 7475. În funcție de zona în care se face parcarea și de intervalul dorit, conținutul SMS-ului va fi diferit.

Articolul precedentIntră în Campania „Donează sânge, fii erou!” și salvează vieți printr-un gest simplu!
Articolul următorFOTO VIDEO| Incendiu într-un apartament din Constanța