Un angajat din cadrul Regiei Autonome „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța – Direcția Piețe, Târguri și Oboare a fost testat pozitiv pentru SARS-CoV-2. La sediul Direcţiei Pieţe Târguri şi Oboare din str. Răscoalei din 1907, nr. 4, vor fi  restrictionate total activităţile cu publicul.

Astăzi, 21 iulie, va fi efectuată o acţiune de dezinfecţie în spaţiile în care îşi desfăşoară activitatea angajații de la Direcția Piețe, Târguri și Oboare, cu substanţe avizate de Ministerul Sănătăţii.

Constănțenii au la dispoziție următoarele date de contact: tel. 0241.520.574, [email protected] Cei care doresc să efectueze plăți în această perioadă, o pot face prin virament bancar sau la sediul Regiei din bd. Tomis, nr. 101, unde casieria rămâne deschisă.

Totodată, în piețe se mențin măsurile pentru siguranța cetățenilor: marcaje inscripționate pe asfalt, dezinfectant pentru mâini și covoare cu dezinfectant la intrări, precum și purtarea măștii și păstrarea distanţei sociale recomandate de 1,5 metri.